Ultrarent vatten
 
Framtidens fönsterputs finner du i våran vattenanläggning.

Välj bort rengöringsmedel, kemikalier och gifter.
Med hjälp av våran vattenanläggning och ultrarent vatten (avjoniserat vatten) putsar vi inte bara renare, vi hjälper också till att bidra till en hållbar miljö.
Vår vattenanläggning har en räckvidd på 20 meter, så ingen lift behövs.
Detta gör jobbet mer effectivt, snabbare, säkrare och mer prisvärt.


Vad är ultrarent vatten?        

Det är vanligt kranvatten som filtreras. Efter filtreringen får man ut rent H2O, utan kalker, metaller, salter och andra föroreningar som annars får vattnet att fungera likt en svamp som suger åt sig partiklar. Vattnet får också en mycket lägre ytspänning som gör att det kan tränga in i och lösa upp smuts på ett effektivare sätt. Det renade vattnet får nu en helt ny karaktär som gör att när vattnet kommer i kontakt med smuts så försöker vattnet återställa sin naturliga balans och suger därmed åt sig smutsen som en svamp.


Hur bra blir resultatet? 

Det blir 100% fläckfritt, om man tvättar och sköljer på rätt sätt. Ibland kan det dock ta några gånger för att resultatet ska bli bra första gången ett fönster tvättas på detta sätt – särskilt om det är ett smutsigt fönster.

Tvätta solceller

Tvätta solcellerna minst 1-2 gånger per år.  Under våren måste du säkra att dina solceller är redo för "högsäsongen". Och till hösten måste du tvätta bort all pollen och damm som sommaren har lagt på.
Vi arbetar med rätt utrustning för att få bästa möjliga resultat för dina solceller.  Vi arbetar med våran Ultrarent vatten som är fri från kalk så du slipper beläggningar som försämrar dina solceller.

 

Glöm inte att utnyttja RUT-avdrag för dina städtjänster!

loading...

 Daniels Puts & Städ AB
En Ren service..

Kontakta oss

E-post
info@daniels-puts.se

Telefon
Vardagar 08.00-16.00
Daniel: 070-886 72 01
Gustav: 0733113964


Adress
Slätte 1, 57594 Eksjö