Hetvattentvätt

Vi på Daniels Puts & Städ är måna om att hjälpa till med att få en hållbarare miljö, och det gör vi med hjälp av våran hetvattentvätt. Med detta redskap kan vi beronde på förutsättningar tvätta utan  rengöringsmedel och kemikalier.
Vår personal har liftutbildning för att kunna utföra tvättningar på höga höjder.

Vi tvättar:
* Tak
* Fasad
* Träterrasser 
* Balkonger
* Staket 
* Stenplattor
* Betonggolv
* Asfalt
* Klotter
* Markiser
* Mossbelagda ytor

Varför välja hetvattentvätt?

Fördelarna med en hetvattentvätt är den höga vattentemperaturen som ökar rengöringseffekten vilket resulterar i kortare rengöringstid och mindre eller inga rengöringsmedel. Du får även bättre rengöringsresultat, snabbare torktid, förbättrad hygien och kortare arbetstid.

Varför välja Daniels Puts & Städ?

Ett tryggt val

När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.

Spara tid

Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.

Personlig service

Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Enkel bokning

Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.

Kontakta oss

50 % direktavdrag genom RUT

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion. 
 

Daniels Puts & Städ AB
En Ren service...

Kontakta oss

E-post
info@daniels-puts.se

Telefon
Vardagar 08.00-16.00
Daniel: 070-886 72 01
Gustav: 073-311 39 64


Adress
Slätte 1, 57594 Eksjö

           MEDLEMSKAP & AUKTORISATIONER