Golvvård

Vi på Daniels Puts & Städ har en långt erfarenhet och utbildning av golvvård.
Vi vet vad som behöver göras för att få ditt golv till dess tidigare glansdagar. Vi har dem senaste maskinerna i branschen för att få bästa möjliga resultat just för ditt golv.

Varför behövs golvvård?

Fräscha golv gör gott intryck på kunder och personal. Golvvård skyddar också dina golv mot slitage så att de håller längre. Ett annat plus är att golven blir lättare att städa.
Golvvård tar nästan alltid lite tid. Vi kan utföra arbetet när det passar er verksamhet bäst - kanske när det inte är så mycket folk i lokalerna.
Vi har lång erfarenhet av golvvård - något som kommer väl till pass eftersom det tar tid att lära sig vilka behandlingar som fungerar bäst på olika typer av material.

Varför välja Daniels Puts & Städ?

Ett tryggt val

När du anlitar Daniels Puts & Städ så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller arbetsplats på bästa sätt.

Spara tid

Vi underlättar vardagen för både företag och privatpersoner så att du kan lägga din tid på det som är viktigast för dig eller ditt företag.

Personlig service

Vi är ett litet företag som värnar om våra kunder. Daniels Puts & Städ strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Enkel bokning

Boka enkelt via telefon eller via hemsida. I samband med din bokning så tar vi även hänsyn till speciella önskemål.

Kontakta oss

50 % direktavdrag genom RUT

Hur går det till?
Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion. 
 

Daniels Puts & Städ AB
En Ren service...

Kontakta oss

Epost
info@daniels-puts.se

Telefon
Vardagar 08.00-16.00
Daniel: 070-886 72 01
Gustav: 073-311 39 64


Adress
Slätte 1, 57594 Eksjö

MEDLEMSKAP & AUKTORISATIONER