Om oss:
Daniels Puts & Städ är ett familjeföretag som har hållt på inom städbranschen i ca 15 år. Daniels farbror startade ett städföretag på 70-talet, och därifrån har Daniel fått sina kunskaper.
Daniel startade upp Daniels Puts & Städ i februari 2017. Enda sen dess har han alltid haft kunden och sina medarbetare i första fokus, och det har han verkligen lyckats med. Idag driver Daniels Puts & Städ mer än 800  kunder varje år som utförs av våra 16 skickliga anställda. Det tycker vi är ett bevis på att vi lämnar "En god service & kvalité mot våra kunder."

Personal

Daniel Byström

VD

Monica Byström
Gustav Antonsen
Erik Karlsson

Esben Svejstrup

Urban Byström

 Anders Sjödin

Mikaela Selkälä 

Viktora Olsson

Iuliia Zadniprovskaia

Mariella Jonsson

Lars Jensen

 Angelika Filipsson

Maria Thurgren 

Andreas Byström

Jacob Jensen


Daniels Puts & Städ är auktoriserade av Almega städföretagen. Det innebär att ni kan lita på att vi följer kollektivaltal, att vi har ett miljöledningssystem, att vi följer de arbetsmiljöregler och lagar som ett seriöst företag ska göra.
 
Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och går under Byggavtalet (Byggnads). Detta innebär att vi är godkända att anlitas av byggföretag som har kollektivavtal. Vi hjälper i dagsläget ett flertal stora och små byggföretag runt om på höglandet.


Vi har alltid ansvarsförsäkringar och använder oss av ID06 så att våra kunder ska känna tillit.

Samarbetspatners

Ett rent nöje för oss!

Vi har över 10 års branschvana med allt från kommunal lokalvård, hemstäd, flyttstäd, byggstäd till industristädning på sågverk. 
Vi gör t ex 85 till 100 flyttstädningar per år, vi har fått förtroendet att samarbeta med Daniels Puts och Städ AB i Vetlanda ,vilken vi tycker är ett kvitto på att vi kan levererar ett bra jobb.

Vårt mål är att leverera hög kvalitet till ett bra pris, och vi strävar alltid efter att vara ditt självklara val när det gäller fönsterputs och städ.

Daniels Puts & Städ
En Ren service...

Kontakta oss

E-post
info@daniels-puts.se

Telefon
0708867201
Vardagar 08.00-16.00


Adress
Slätte 1, 57594 Eksjö